sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Ulkona jälleen

Hannan kanssa aamutokottelut. Tupla aloitti seuraamisella, Hanna häiriköi. Erityisesti sana RUUTUUN aiheutti kyllä melkoista shokkihoitoa :-o. Ja sitäkin sitten vähän hinkattiin. Näitä vaan pitäisi muistaa ja jaksaa tehdä.

Jäävät kertaalleen ilman idaria. Ensimmäinen seiso meni maahan, olin itse aivan väärässä tehtävässä.. Sen jälkeen kumpikin meistä osasi jäävät oikein :-).

Ruutu on nyt hankala. Jos olen lähellä ruutua, stoppi onnistuu hyvin ilman "takaakiertoa", kauempaa ei vaan vielä onnistu tai menee niin riskillä, että en kyllä uskaltane sunnuntaina kokeessa tehdä niin.. Täytyy vaan treenata ja treenata, että alkaisi onnistua suoraan oikeaan paikkaan ilman "takaakiertoa".

Toisessa setissä ensin ohjattu, palkatta. Vino luovutus ja vino perusasento. Ärsyttäviä virheitä.

Sitten tunnariin ja tässä alkaa nyt ärsytyskynnys olla korkea.. Ilman toista käskyä, ja jälleen täsmälleen sama - kiireinen haistelu ja oman viereinen. Tästä Tupla joutui jäähylle eikä päässyt hakemaan omaa uudelleen - sehän yritti sinne heti karata, koska tiesi ettei se ollut oma. No, ei auta, sen ON opittava ilman sitä toistakin käskyä palkkaamattomien jälkeen. Uusintasetti oli luonnollisesti oikein mainio.

Kaukoja laatikon kanssa. Meni sähläämiseksi, otti asentoja vähän miten halusi ja mitä halusi. Eikä peruuttanut kunnolla sei-istussa - yllättävää.. Puaahhh..

Lopuksi pääsi vielä ruutuun pallolle :-).

Vähän oli turhan paljon kierroksia tänään Tumpulla. Ehkä yleisilmeeltään siis tälläistä :-o.

















Luulen, että tässä on jo vähän natseiltu, korvat ainakin on takana ja asentokin vähän näyttäisi siltä..












Ainiin, jos on veli-Nomi tunnettu kielestään, niin kyllähän tästäkin kuvasta voi päätellä, että veljekset kuin ilvekset :-). Ja niin - katsokaa siis kieltä :-))

Ei kommentteja: