maanantai 31. tammikuuta 2011

Erittäin hyvä ellei täydellinen

Tänään Tupla oli erinomainen! Treenit aloitettiin - apua - millä? Metallinoudolla, jossa Kati tarkkaili pyllyn pysymistä maassa ja lisäksi heiton jälkeen laittoi tölkin kapulan eteen, että nosto olisi nätti. Toimi tölkki hyvin ja pyllykin pysyi maassa. Nyt Tupla on löytänyt liikkurit ja tuijottaa niitä - tämä ärsyttää vietävästi, joten täytyy alkaa palkata sivulla vaikka namilla käsky-sanan jälkeen kontaktista.

Sitten ruutu, suoraan lelulle. Merkin uusin kerran, kun jäi taas vasemmalle puolelle merkin taakse/sivuun, eikä siis kunnolla sinne merkin taakse keskelle. Ruutu luonnollisesti pallolle hyvin. Tähän ei muuta.

Sitten tunnari. Kisanomainen, paitsi Kati vei myös neljä Frolicia vasempaan reunaan kaareksi. Tupla ei edelleenkään mene namien "perässä" nätisti kapuloille, mutta meni kuitenkin räjäyttämättä ja etsi ensin namit ja söi ne. Tämän jälkeen oikein siisti haistelu ja oman tuonti. Kivaa!

Sitten luoksetuloa. Ensin suoraan vauhtiluoksetulo, koska kyttäsi Katia sen näköisenä, että tiesi sillä muka olevan pallon. Ehkä näki sen? No, ei himmannut erityisesti vauhtia kuitenkaan. SItten stoppi ja Kati heitti käskyn kanssa yhtäaikaa pallon. Ei se taaskaan tajunnut palloa, mutta stoppi liukumalla ilman niitä loppuosan tyhmiä askeleita. Eli jees.

Lopuksi seuraamista, jossa Tuplan asenne on ihan hurjasti erilainen kuin vaikka verraten siihen, kun viimeksi kuvattiin videolle. Nyt ei hauku, ei yritä purra eikä pompi - positiivista :-D. Vielä se on edessä, mutta tykkään kovasti, että on muuttunut selkeästi "varovaisemmaksi" ja lopettanut toistaiseksi yltiöpäisen sikailun. Katsotaan miten natsi-projekti etenee.

Ei kommentteja: