keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Sateen ja pimeyden tokot

Nohnih, kenen idea - häh? Sataa kaatamalla ja pilkko pimeää, mutta eikun tokottaan - ulos! Löydettiin Hannan kanssa edes vähän valaistu pläntti, joten jotain saatiin tehtyä.

Tupla aloitti liikkeestä istulla. Ohhoh...ensin otettiin kyllä seuraamispätkä uusiksi. MELKO kamalaa. Ei ehkä ideaalia ottaa autosta ja aloittaa samantein liikkeellä.. Koska mä opin muistamaan? No, toinen setti jo onnistui paremmin ja itse istuminen oli kuulema hyvä. Eikä mun rytmitystä/apuja edes huomaa :-).

Sitten luoksetulo. Ensin suoraan vauhtiluoksari. Vauhdillahan se tuli. Sitten stoppi - tajusin juuri ennen kuin kutsuin, että on tosi pimeää ja mulla musta vaatetus, mahtaako huomata käsimerkkiä. Taisi huomata aika huonosti, koska teki vähän kummallisen stopin. Nanosekunnin mietin palkkaanko vaiko enkö, mutta palkkasin, koska tulkitsin, että yritti kyllä mutta ei ihan oikeasti nähnyt. Olisin voinut antaa suullisenkin, mutta blondi mikä blondi. Seuraava oli stopista suora luoksetulo, hyvin. Sitten stopista maahan, tämä ihan ok, ohjaaja ensin meinasi antaa väärän käskyn :-O.... Lopuksi vielä maasta loppuun asti ja sivulle, ok.

Sitten ruutua merkin kautta. Hienon hieno merkki! Sitten ruutuun oikealle lähetys, oikealta sivulta sisään ihan törkeällä vauhdilla ja jäi taakse, korjauksella tuli vähän turhan eteen = olin hidas antamaan stopin ja Tupla ehkä tavallistakin vauhdikkaampi. Tästä ei oikeaa palkkaa vaan uudelleen lähetys merkille (vähän joutui hakemaan, että mikä merkki!) ja siitä ruutuun. Oikein hieno! Loppuosa erikseen. LÄHTI Hannan käskytyksellä. No niin. Sitten uudelleen kävelyä ja käskytystä, ei hievahtanutkaan. Palkkasin ruutuun, eli en ottanut sivulle ollenkaan.

Sitten tunnari. Hanna vei kisamaisesti kasan, oma oli klo 11. Teki hyvän tunnarin! Haisteli klo 13, klo 12 ja sitten reagoikin jo omaan ja toi vauhdikkaasti. Jes. Jes.

Lopuksi kaukoja. Ensin peruutusta (kääntyy kovasti mun oikealle, lienee taas sen toisen takajalan/selän syytä) ja sitten kaukoja vain yksittäisillä vaihdoilla. ALkuunsa meinasi taas olla malttamaton ja loikkia varsinkin maa-sei eteenpäin. Alkoi rauhoittua ja saatiin parempia vaihtoja aikaan. Sei-maa down käskyllä kivasti. Samoin sei-is kivasti taakse työntäen. Tuskin nämä vielä kaukaa toimii, mutta kiva, että läheltä edes.

Lopuksi vielä kiva pieni iltalenkki. Tulipa treenattua koiranilmassa ;-).

Ei kommentteja: