lauantai 6. marraskuuta 2010

Perjantain tokot ja lauantain minihakuilut

Perjantaina Marian tokotreenit. Tupla teki seuraavaa:

Liikkeenä luoksetulo. Otin kisamaisesti. Seiso oli huono, ei vaan pystynyt käyttämään takapäätä. Samaa tuumi Maria, että ikäänkuin yritti, mutta ei vaan pystynyt. Keventää nyt painoa taas sieltä toiselta takajalalta, jossa on ennenkin ollut lantio ihan vinksallaan. Maanantaina _onneksi_ Laios. Maahanmeno oli hyvä, samoin vauhti ja loppuosa, sivulle siirtymisessä pomppasu, mutta sivulle siirtyi kokonaan eikä jäänyt vajaaksi, kuten monesti. Otettiin stoppi uusiksi, mutta ihan yhtä heikko. Päätettiin, että antaa sen nyt olla, uskoin myös itse, että nyt ei vaan toinen takajalka pelaa niin kuin pitäisi tähän liikkeeseen. Luoksetulossa harjoiteltiin myös lähtöjä. Maria sanoi, että maassa se on levoton ja testattiin namipalkkaa tähän. Toimi hyvin. Tätä jatketaan!

TOinen liike oli kaukot. Näytin peruuttamisesta sei-maa ja sei-is. Hyvin se nyt niissä työstää taakse. Juteltiin, että josko voisi tota peruutus-käskyä hyödyntää noissa käskyissä? Nythän sei-maa on down ja sei-is on peru. Mutta voisiko downin sijaan olla esim. vanhaa alas-käskyä hyödyntäen vaikkapa pealas=pelas ?? Tässä voisi olla ideaa. Ongelmahan on se, että alkujaan Tupla on päässyt nämä kaksi vaihtoa tekemään sekatekniikalla eteenpäin ja siitä syystä nyt sitten joudutaan tämmösiä ihme kikkailuja keksimään... No, näillä mennään ja testaillaan tuotakin.

Väliaikana otin hyppyä. Monta sivuheittoa eri puolille, ensimmäisen yritti taas ryykiä esteen ohi, mutta sitten skarppasi ja sain toooosi vinostakin sen menemään ja tulemaan hypyn kautta.

Liikkeestä istu, hyvin.

Merkkiä pallohäiriöllä, tosi hyvä!

Seuraamista - ei yllättäen niin hyvä. Mutta rauhallisempi kuin monesti. Mutta se pää..

Sini teki meille tunnarin. Tosi tiivis ympyrä ja oma klo 9. Kahta väärää tökkäsi nenällä ja mennessä klo 12 takajalalla taas potkasi, mutta nosti hyvin oman heti, kun tuli kohdalle. Ravilla tuonti. Tänä aamuna ennen aamuruokaa rivi, jossa vasen reuna oma. Nyt teki hienosti, oikealta aloitti ja tosi siististi ja varmasti haisteli kaikki läpi ja nosti omansa ja toi ravilla.

Tänä aamuna pikkupikkuhakuilut aikataulullisten haasteiden vuoksi, mutta kivat treenit olivat. Tuplalle tallaamattomalle (Luun hajuhakuja oli "pohjalla") neljä äijää ilman apuja. Eka taas meni vähän säätämiseksi ja tosi tyhmästi tuli poiskin aikansa huseerattuaan jossain. Näitä ekan piston syndroomia on nyt aika monta peräkkäin... Muut sinällään parempia, mutta ei ne mitään suoria pistoja ollut, lähinnä s-kaavaa muisten (tästä ei kyllä saa mitään s-bonusta, pitäisi varmaan kertoa Tuplalle???). Mutta hauskaahan sillä oli, kun maalimies löytyi, joten ehkä ensi kerralla saadaan vähän suorempiakin aikaan :-O.

Huomenna aamusta kohti Porvoota ja O-, I- ja Y-pentupäivää!!

Ei kommentteja: