keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Tokot

Jee- HUI treenasi tokoa! Siis TOKOa! Kivaa :-). Mekin siinä sivussa sitten innostuttiin :-D.

Tupla aloitti seuraamisella. Lähdöissä jo keittää yli, napsii ja haukahtelee. Tosi tiukkaan saa ravistaa, silti (tai ehkä juuri siksi) meinaa keittää. Tasaantuu, kun vaan seurauttaa ja seurauttaa ja seurauttaa.. Pakki on myös tosi vaikea, haukahtelee ja tekee vaikka mitä. Dääm.

Liikkeestä istumisessa oli sata varma, että kyseessä maahanmeno!? Ja tekikin komeasti yhä uudelleen. Oli ihan pakko tehdä reiluilla avuilla, että saatiin istuminen. Ohhoh.

Luoksetulossa hyvä vauhti, hyvä eka stoppi. Maahanmenon meinasi JÄLLEEN tulla läpi. Tämä pitää nyt ottaa työn alle. Maasta loppuun hyvin. Lopuksi vielä läpi suora, vähän himmasi ekalla merkillä, mutta ihan hyvä silti.

Sitten pikku breikki ja uusi setti. Ensin merkkiä ja jatko siitä voi-ruudulla (vai?). Hienosti ruutu nyt sillä tekniikalla millä tekee, eli kääntyy itse kohti ja pysäytän sen jälkeen. Täytyisi alkaa työstää tuota stoppia oikein. Loppuun loppuosa, tämäkin hyvin. Ainiin, otettiin kierron kautta myös ruudun paikkahaku - tämä ihan hyvin, jollei lasketa lukuun sitä, että Tupla kiersi koko hemmetin kentän kaikki pusikot kierrä käskyllä. Otti vähän etäisyyttä :-D.

Sitten ohjattu. Tekee tämän nyt kivasti. Merkille hieno vauhti ja kääntyy riittävän pulleasti suuntiin. Vielä haettava ei ole ollut täydessä syvyydessä.

Sitten metalli. Hyvä vauhti, hyvin malttoi odottaa lupaa. Luovutus vino, sivulle siirtyi hyvin. Ei palkkaa, pelkät kehut.

Sitten tunnari. Paljon kapuloita, oma siellä jossain seassa. Jeeeeeee. Onnistui. OIkein hyvä haistelu, heti oman osuessa kohdalla nosti ja toi. Pureskelee luovutuksessa. Tätä täytyy työstää jossain kohden pois. Nyt on luovutusvauhtikin jo vähän parempi, ei vieläkään hyvä, mutta varmuutta tullut.

Kiitos Hanna TOKOseurasta ;-)

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Kiitti teille, olipas nastaa :)
Huisku oli kyllä aika ihana kun oli niin tärppänä!