tiistai 26. lokakuuta 2010

Nyt sekosi tunnari

Tätä se oireili ja tänään Tupla nosteli tunnarissa _aivan_ mitä sattui. Ihan pokkana toikin, lujaa toikin ;-). Nyt on liikaa vauhtia, liikaa oletusta ja liian vähän nenätyöskentelyä. Back to basic ja tilanteen rauhoittaminen. Eiköhän se siitä.

Tokoiltiin Hannan kanssa. Tupla otti ensin hauskuutta, kiertoa, stoppia, siitä ruutuun ja samaa metallin kanssa. Sen mielestä se on _niiin_ hauskaa juosta. Tuon jälkeen on aika vaikeaa rauhoittua normi työhön :-O. Seuraamisesta ei oikein tullut mitään, kyttäsi palloa kädessä (Vaikka otin sen jo poiskin), aurasi tosi pahasti ja oli ihan hurjan edessä. Liekö vartin seuruuttanut tai jotain, että rauhoittu... Nyt tökkii kyllä...

Sitten peruutusta ja siitä erityisesti kaukojen uutta down-käskyä. Kivasti. Liikkeestä istu vähän jähmeästi, saattoi johtua myös siitä, että pallon juuri sujautin taskuuni... se pallo ja istuminen kun ei ole paras yhdistelmä pienen bc.n kanssa...

Tupla otti myös luoksetulon suorana.  Vähän oli huputtelu treenit, mutta sellaista nyt hainkin, vaikka tämän päivän jälkeen en aio tuota toistaa. Tuplalla on tekemisen meininkiä ja tietynlaista aktiivisuutta ihan  tarpeeksi, tämän päiväinen koetelma ehkä vain nostaa liiaksi kierroksia. Kierrot ja hauskuutukset on ihan ok, mutta tänään tein niitä liikaa.

Kaiken kaikkiaan olen vähän nyt ihmeissäni Tuplan kanssa. Se on hieman yli-innokas - väärällä tavalla, se ei mielestäni keskity työntekoon aivan yhtä hyvin kuin on tehnyt tähän asti vaan jollain tavalla se suorittaa osan tehtävistä vähän sinne päin? Johtuuko nyt siitä, että ollaan kuitenkin tehty vaikeampia treenejä (silti niitä onnistumisiakin on kyllä!?)? Onko tämä joku ikävaihe? Mikä tää on?  Yritteliäs ja aktiivinen se on edelleen, en edes muista että sillä olisi mitään passiivisuusongelmaa ollut koskaan, sellaisesta ei ole siis kyse. Mutta jotain on nyt menossa väärään suuntaan. Namipalkkojahan ei juuri käytetä, lelua - palloa käytännössä, aina ja kaikkeen. Tosi vähän palkkaamattomuutta, joskin yritän "aina" ensin kehua ennen palloa, eli tavallaan vahvistaa kyllä sitäkin osiota. Palkkaamattomuudet, mitä on otettu, ei tunnu vaikuttavan erityisesti mitenkään. Oikein mielelläni otan kommentteja ja vinkkejä vastaan, jos joku on tunnistanut samoja piirteitä omassa koirassaan!!

Ei kommentteja: