lauantai 23. lokakuuta 2010

Hyvän hakutreenin jälkeen paska tokotreeni

Ei näköjään makiaa mahan täydeltä. Iltapäivällä tokottelut Heidin ja Aronin kanssa.

Paikalla oloilla aloitettiin. Hyvä istuminen, ei mitään huomauttamista. Makuussa vaihtoi nameista huolimatta lonkalle, ei haistellut.

Aloitin seuraamisella yksilöliikkeet. Sitä samaa. Pallon kädessä. Muutama tiukka ei ja napautus pomppimisesta. Palkkasin ainakin yhden tosi hyvän lähdön. Vasemmalle käännös taas niiiiin yli ettei tosikaan, mutta tämä ei nyt ole ongelmista suurin tässä liikkeessä.

Liikkeestä istu Heidin liikkuroimana kohti ruutua. Tupla kyttäsi ruutua pariin kertaan ja perkeleen istuminen jäi seisomiseksi. Ei ollut järkeä tehdä ruutua kohden. Uusin kuitenkin samasta kohtaa kaksi kertaa, molemmat istumiset hyvin. Mutta kun ei saisi onnistua vasta tokalla tai kolmannella.

Luoksetulo kisamaisesti koko liike. Pysähdykset ihan ok, kierroissa tekee toki napakammat. Lopun sivulle siirtyminenkin kelvollinen, vauhti koko ajan pysyi samana.

Sitten vielä ruutu voi - malliin. Meni hyvin paikalleen, mutta top-käskyllä ei malttanut pysyä paikoillaan vaan steppasi ja tuli eteenpäin ja muistaakseni meni maihinkin. Uusinta. Nyt pysyi paikoillaan top-käskyllä. Tästä sitten palkka reilusti ruudun taakse. Loppuosan seuraaminen taas lenkin kautta sivulle, tuli kuitenkin oikeaan paikkaan ja pystyi seuraamaan.

Tauon jälkeen Tupla aloitti merkki-treenillä. Pelkkää merkkiä useampia toistoja, että saatiin niitä oikeita suorituksia. Edelleen yritti tarjota vasenta reunaa, mutta parantui kun uusittiin. Lopuksi vielä pallokin merkin takana.

Sitten ohjattu, vasemman haku. Tässäkin karkas merkki-käskyllä hakemaan vasenta. Uskoi kyllä, kun kielsin. Uusinnalla ihan ok merkki ja melko hyvä haku, MUTTA nosti kapulan taas rumasti. Vasemmalta tuo kapulan nosto on vaikeampi kuin oikealta. Ehkä pitäisi keskittyä nyt myös tähän.

SItten tämän päivän pettymys - iso pettymys. Tunnari. Toi väärän. En tiedä syytä. Tuuli toki kovasti, nosti omasta viereisen, mutta ei auta. Niin ei vaan se tehdä. TÄtä sitten uusittiin, koska meillähän "uusinta tuonnista" ei saa palkkaa, mutta silti oma pitää hakea. Ja vasta kokonaan alusta alkaen oikein suoritettuna saa palkan. Tämä oli kyllä suuren suuri pettymys, joka nyt on vaan nieltävä ja merkittävä laskuriin virheelliseksi treenikerraksi. Ei auta.

Tänään tuli ihan liikaa virheitä.

3 kommenttia:

Susan Miiro kirjoitti...

Ymmärrän, murheen tunnarista, mutta voin lohduttaa, että Ruut'lle oli jostain syystä kaksi olosuhdetta jossa se mokasi tunnarissa helposti. Toinen oli nimen omaan tuulinen sää ja toinen kova pakkanen yhdistettynä mun jäätyneisiin näppeihin.
Ei sitten auttanut viime talvena, kun palelluttaa hetki sormiaan (niitä pakkasia, kun riitti), ennen kuin tein ko. liikkeen. Ja sitten vinkki! Tuulisen sään lisäksi treenasin kotosalla pöytätuulettimen avulla. Laitoin palikat riviin ja tuulettimen puhaltamaan toisesta sivusta. Oman sijoitin, niin että sen haju levisi muiden päälle. Nyt ei enää tuuli haittaa. Pakkasia taas odotellessa, että tietää mitä siinä säässä tehdylle tunnarille kuuluu ;0)

PiaP kirjoitti...

Pöytätuuletin :-DD. Varsin nerokasta! Meillä on nimittäin sellainen. Pitäisköhän kokeilla.

Susan Miiro kirjoitti...

Suosittelen! Lattialle vain koko roska ja eikun treenaas =D