sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Tokoa koko päivä

Olin tänään Ikaalisissa kouluttamassa koko päivän. Tupla pääsi useamman kerran myös treenaamaan, mitähän siitä jäi mieleen..hmm.m.

Seuraaminen on nyt taas lelupalkkauksen voimin nostanut virettä, mutta vanhat ongelmat tulevat helpolla esille, eli pari kertaa huomautin painamisesta. Tämä liike pitäisi saada jotenkin balanssiin.. Yleisö ihmetteli, että miten olen saanut noin hienosti Tuplan takapään työstämään....noooh, tässä tapauksessa voisi vähän vähempikin riittää :-D.

Tupla teki myös kierroista stoppeja - hienosti, sekä kierrosta ruutuun meno - hienosti! Luoksetulo myös liikkeenomaisesti, sekin itseasiassa onnistui ihan hyvin. Ruutuun mentiin muutaman kerran päivän mittaan, kahteen eri ruutuun itseasiassa. Viimeisellä setillä meni taas takarajasta liiraten yli (stoppi myöhässä ja melkoinen vauhti sekä liukas nurtsi...), mutta uusinnalla pystyi sitten jo paremmin hallitsemaan itsensä.

Tunnari aamun setissä sekä viimeisessä setissä. Molemmissa toi oman, mutta nosteli muita tai muistaakseni ainakin yhtä kummassakin. Että tämä liike ei taida tulla kisoissa onnistumaan, tai sanotaanko, että täytyy käydä hirveä munkki, että pystyy haistelemaan rauhallisesti ja nostelematta muita. Pitää tämä viimeinen viikko nyt tehdä joka päivä ja paljon oman piilottelua.

Tehtiinköhän me vielä jotain muuta... Ainiin, hyppynouto, tässä ei mitään sen ihmeempää, tein metallilla. Ja kaukoja, jossa tunnari etujalkojen välissä ja teki kauempaa ihan hyvät vaihdot. Ilman tunnaria en kokeillutkaan.

Ei kommentteja: