maanantai 27. syyskuuta 2010

Oioi naminami tokottelut

No nyt oli kyllä Tupla ihan supernaminami.. oioi... Treenattiin Haavistolla (kuten pari muutakin tokoryhmää) Sarin ja Rasmuksen kanssa. Sarille vein vähän tokotarvikkeita, joten samalla sain hyvän syyn pyytää heitä treeniseuraksi!

Ensin seuraamista. Sitähän se.. mutta nyt tasaantui vähän jo nopeammin, kuin viime aikoina yleensä. Ei paina. Käännöksille pitäisi nyt alkaa tehdä jotain, kun ei paina niin voisi työstää noi sukelluskäännökset pois. Siis yrittää..

Luoksetulo suorana, hyvällä vauhdilla. Kierrolla stoppeja - hienosti!

Ruutuun ilman palloa - hienosti hienosti! Sitten pari lähempää paikan hakuja, hyvin!

Ohjatun oikea puoli. Sari vei ensin kapulat Tuplan nähden. Sitten merkille lähetys. Meinasi mennä vasemmalle kapulalle, mutta merkin kohdalla kellot kilkattivat ja kurvasi lennossa merkille :-). Siitä palkka, vaikka meno nyt oli vähän kaaren kautta, mutta pakko oli noin hyvä oivallus palkita. Toinen merkille meno olikin sitten tosi hieno, siitä suulliset kehut ja lähetys oikealle. Kapula ei ole edelleen täydessä syvyydessä, mutta hienosti haki ja luovutuskin tosi hyvä! Jess.

Ja sitten se tunnari. Sari vei kaplat riviin, ehkä kaikkinensa kymmenen. Tupla lähti vauhdilla, kurvas kapuloiden taakse, samaan aikaan tuli aika kovat kaukokäskyt viereisestä kehästä, jonka seiso-käskyyn Tupla seisahtui ja katsoi toiseen kehään, jatkoi haistelua kapula kapulalta ja oman kohdalla nappasi suuhun ja toi. Hienoaa!

Loppuun paikalla makuu. Tupla taisi ihmetellä leonberg-Rasmusta eikä uskaltanut edes haistella saati vaihtaa lonkalle :-D. Olipas hyvät treenit! Nyt laukku on pakattu ja blogi hiljenee muutamaksi päiväksi, kun singahdan Espanjaan!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää matkaa!

t.Tarja&Nomi