torstai 12. elokuuta 2010

jälkipuuhat

"Kerää koko sarja lastenturvaistumia"-lauman :-D kanssa oltiin tänään jälkipuuhissa Pinsiössä. Ihme ettei yhtään marjastajaa pongattu! Tuplalle oli Hanna tehnyt NIIIN isot jälkikepit että niiden yli ei edes Tupla kehdannut ajaa, joten kaikki neljä nousi :-). Jälki oli hieman alle tunnin vanha (olisi toki voinut olla vanhempikin, mutta mua vähän jänskätti koska Ella alkaa itkeä tai Eemeli alkaa uida siinä mutalammikossa ja Valtteri säestää nuorempiaan...) ja mitaltaan varmaankin alokasluokan verran. Jäljen lähtöön tehtiin sellainen n. kahden metrin jana. Tupla reagoi hyvin jälkeen ja tarkasteli kovin tarkkaan ennenkuin lähti oikeaan suuntaan. Jäljesti jotenkin hitaammin kuin normaalisti, tuntui tekevän sellaista n. max puolen metrin puolelta toiselle tarkastussiirtymää.. en oikein tiedä miksi ja mitä, mutta sellaista aaltoilevaa liikettä se teki, nenä koko ajan kyllä maassa. Liekö joku vaihe nyt meneillään tässä jäljen opiskelussa?

Tehtiin esineruutu siten, että Tupla näki kun esineet vietiin yksi kerrallaan. Tämä ei oikein herättänyt Tuplassa oikeaa toimennitta, vähän myös pelkäsin että sekoittaa äijien etsintään. Siihen ei sekoittanut, mutta ei myöskään osannut ottaa apuja nähdystä suunnasta vaan tapansa mukaisesti etsi omavaltaisesti esinettä mistä halusi.... No, esineet kuitenkin nousee hyvällä draivilla ja ne myös tuodaan mulle lujaa!

Hain koirille Strongholdit. Ollaan oltu tekemisissä koiran kanssa, joka taas ollut tekemisissä (salamyhkäistä, eikö ;-p) mahdollisen kapi-tartunnan kanssa. Enpä muistanutkaan, että tuollaistakin tautia on olemassa kuin kapi, mutta hoitona on helppo Stronghold kahteen kertaan, joten mikäs siinä. Otin varuiksi meidänkin koirille, kun ei niille Strongholdia ole aikoihin laitettukaan.

Ei kommentteja: