maanantai 26. heinäkuuta 2010

Jälkiyritelmä

Illalla jälki- ja esinetreeniin. Hohhoijaa.. Esineet nyt meni vielä aika kohtuullisesti, ei mitenkään järmestälmellisesti, mutta kova on Tuplan yritys ja motivaatio. Jälki meni sitten ihan persiisiin... Jana hyvin, mutta aika nopeasti oli Tupla ilmeisesti vaihtanut jäljen marjastajien jälkiin. En olisi tiennyt yhtään ettei ollut jäljellä, mutta Hanna sanoi ettei kyllä ollut kävellyt siellä päinkään. Yritin sitten lopulta Tuplaa saada "jäljeltä" poiskin, mutta ei tullut pois, ajoi vain... No, siinäpä sitä sitten jolkoteltiin perässä ja hiki valui. Jostain TUpla sitten pääsi takaisin Hannan jäljelle ja nosti lopulta 3 ja 6 kepit. Hohhoijaa.... Yritys oli kova, mutta tekniikka ja taito oli tänään kyllä helteen hukkaama. Mutta luovuttaja-tyyppiä tuo otus ei kyllä ole.

Esineruudun jälkeen Tuplan kieli oli jo metrin mittainen ja läähätys sen mukainen. Samoin jäljelle lähdettäessä. Tuollaisena EI voi jäljestää tarkasti ja hyvin, jos kieli roikkuu jaloissa. Mutta miten sen tuollaisessa tilanteessa saa tasaantumaan??? Joskus voisi kisoissakin käydä niin, että mentäsiin nopeasti esineiden jälkeen jäljelle.

Jäljen jälkeen TUpla pääsi vielä vähän rallattelemaan auton edessä pitkin hiekkatietä. Jestas se paineli lujaa. Ei helle haitannut...

Päivällä vähän tokoiltiin takapihalla. Ruudun paikkahaku treeniä, aika hienosti hakee eri kulmista ruudun keskiosan! Hyvä homma, joskus totakin taitoa voisi tarvita... Seuraamista myös, yritin nyt saada jalasta irti tai ainakin palkata siitä, kun EI paina. Myös luoksetuloa ja stoppia sekä kaukoja. Kaukoissa helposti jumittaa, kun olen kauempana. Niitä pitää kovasti nyt treenata.

Pieleen menneen jälkitreenin jälkeen on ihan kiva fiilistellä sm-kisojen sivuilta löydetyn kuvan kera:

Ei kommentteja: