sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Tokottelua

Illalla ehdin käväistä tokotreeneissä - kiitos kaikille seurasta!

Tupla ei ollut tänään ehkä ihan niin pro, kun voisi olla. Tuli pari ihan oikeaa virhettäkin.. Tuplan kanssa pitäisi treenata joka päivä, se tuntuu selkeästi vain paranevan siitä..

Aloitettiin paikalla makuulla. Aivan hirveätä. Tupla vaihtoi kahden minuutin aikana ehkä sata kertaa lonkkaa... Ja oli todella levoton. Otin treenien lopuksi vielä paikalla makuun Inton tehdessä kentällä omaa treeniä. Nyt Tupla oli jo parempi. Kotona myös ennen iltaruokaa paikalla olo. Voi olla, että joudun vielä jossain kohden ottamaan pää maahan- makuun, koska nyt Tupla ei kyllä suorita mitään liikettä, kunhan vaan makoilee...

Seuraaminen alkoi hyvin - minun mielestäni :-). Mutta sitten taas ne käännökset syöksyi ihan kamalan näköisenä pää alhaalla. Perhana. Pitäisi vaan muistaa joka ikinen päivä nyt treenata käännöksiä ja pään asentoa. Se ei vaan osaa/muista/tiedä miten sen pitäisi päätä pitää.

Liikkeestä maahanmeno oli kaiketi ihan hyvä. Otin loppuun asti ennen palkkausta.

Luoksetulo, pieni törmäys suullisesta huomautuksesta huolimatta ja sivulle siirtyminen ihan törkeän huono. Ihan selkeä tekniikkaongelma edelleen. Eli edelleen vaan näitä julmetusti. Nyt on tullutkin pieni tauko sivulle siirtymisten treenauksessa - ei vain aina muista kaikkea treenata.

Ja sitten seisomisessa meni maahan! Arggghh. Jostain syystä mä näin sen, että meni maahan. Iso arggh mullekin! Mun ei pitäisi nähdä koko koiraa seiso-liikkeessä. Perhana. Uusinnalla molemmat oltiin parempia.

Merkki olikin hankala. Käytettiin sellaista pientä merkkiä ja Tupla kyllä näki sen hyvin, mutta jäi vähän vajaaksi tai vasempaan reunaan. Muutama uusinta, jo alkoi oikea paikkakin löytyä!

Ruutu taisi olla ihan hyvä, vauhdikas ja suora. Pikkaisen taas takaosassa, mutta nyt lelua on siirretty ihan inasen keskemmälle ruutua.

Loppuun vielä puun kiertoa ja yksi stoppi. Pystyisi kyllä vieläkin terävämpään stoppiin, mutta no, kohtuullinen kuitenkin!

Autoilla vielä parit kaukon vaihdot, että tulisi niitäkin otettua muuallakin kuin pihassa.

2 kommenttia:

Me kirjoitti...

Onnea uudelle blogille! Hassua, että Tuplakin painaa päätä käännöksissä. Zip jää jälkeen vasemmalle käännyttäessä ja painaa pään alas. Mutta otetaan me vaan esimerkkiä äitylistä ja velipuolesta ja porskutellaan perässä:)Nähdään agirodussa, jos olet vielä järjissäsi...

Anonyymi kirjoitti...

Juu, Tupla vetää tällä hetkellä käännöksessä kyllä tosi rajusti pään alas. En oikein tajua miksi, liittyy jotenkin takapään käyttöön ja siihen, että joutuu keskittymään niin paljon takaosaan. Namilla sitä on nyt yritetty korjata. Välillä onnistuu ja välillä ei.

Siinä onkin velipuolessa ja äipästä mallia kerrakseen!! Huhhuh!!

Heh.. tuskin olen agirodussa järjissäni, mutta ehkä sen verran, että vielä tunnistan :-D. Nähdään siis!!

Pia