keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Hiljaiseloa - tavallaan

Koiramaailmassa vedetään nyt hetki happea - hiljaiseloa treeneistä. NOM-reissu oli tietty pettymys, mutta näillä mennään ja isompiakin takaiskuja elämässä voi tulla... Tanskassa meillä kävi todella paskaa tuuria, mutta ehkä paremmalla suorituksella oltaisiin myös päästy noista pahoista harhoista kätevämmin eteenpäin. Nyt ei onnistunyt se sinnepäinkään.

Takaisin kotiin ajellessa ja laivalla koiran kanssa kävellessä tajusin, että voi veljet mikä rikkaus on kuitenkin koira, joka on a)terve ja b)helppo reissukaveri. Kisa meni pieleen, mutta itse reissussa tuo kaveri oli mitä selväjärkisin ja helpoin. Niin laivalla kuin majapaikassakin tai kisapaikalla. Itsestään selvyys ehkä jollekin, mutta itseasiassa äärimmäisen tärkeä asia. Ja se, että koira on terve - voi treenata, voi kisata. Ja elää!

Nyt me muutetaan syys-lokakuu kaikessa "rauhassa" uuteen kotiimme Tottijärvelle. Ehkä lokakuun lopulla jo kaivan koiran treenikentälle ja mietin talven tokokiemuroita. Osallistunko karsintoihin vai en. En tiedä vielä.

Syksyn tullen Tupla päässee myös aikamiesten tositoimiin. Katsotaan, josko Tupla saisi Lumin tiineeksi. Pidetään peukkuja siihen projektiin!

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

No älä muuta sano. Kyllä ne on ihan muita asioita kuin kisatuloksia, mitä sitä vanhana kiikkustuolissa lämmöllä muistelee :)

Heidi S kirjoitti...

Tsemppiä kovasti astutukseen, tämä Tupla/Lumi-yhdistelmä herätti sellaisen pentukuumeen, jota en tiennyt olevan olemassakaan, mutta toivon kuumeen laskevan ;-)