lauantai 14. syyskuuta 2013

Eka kisapäivä

Tottikset aamutuimaan kasilta. Paikkamakuussa heti taas lähdössä nenä maahan, sen jälkeen rauhoittui. Seuruu tuntui huonolta pari ekaa pätkää, taas kauheaa yliyrittämistä ja tosi jännittynyttä. Sitten rauhoittui tekemään... Seisominen ja maahanmeno ihan ok. Noudossa tuli rumasti luovutukseen eikä irrottanut. Pisteitä 69,5 / 80. Sinällään ihan ok, mutta tulee kyllä vääjämättä mieleen, että miten saan ton mielentilan tuosta jännittyneisyydestä ja tuollaisesta enää koskaan pois.. Hanna ja Kit teki 76,x ja johti tottiksen jälkeen, meilläkin sinällään siis ihan hyvät asemat.

Jäljellä arvoin itselleni numeron 4, ryhmän viimeisen. Sitten tuli tieto että menen varajäljelle.. Odottelin parempaa lisäinfoa, lopulta joku tuli mut hakemaan jonnekin... Ja se jonnekin oli sellainen asfalttitien varsi, jossa meni ja tuli väkeä kuin pipoa... Siinä kohden lähinnä nauratti, että kiva... Vanhempi pariskunta käveli sienikoppansa kanssA tienreunassa metsän puolella ja tuumin, että no, ei se jälki tien reunassa kulje...

Jana oli siistillä alueella, Tupla lähti ja kääntyi ihmeellisesti ympäri sellaisen lenkin mun taakse ja kauheasti sieltä etsi jotain??! Uusintalähetyksellä teki sitten hyvän janan. Ajoi ihan hyvin jälkeä ja helvetti, sinne asfalttitien reunaan... Sitä reunaa sitten mentiin hetki ja mietin, että nyt ollaan sen pariskunnan jäljellä... Sitten löytyikin eka keppi, hyvä! Sen jälkeen jatkettiin jäljestystä ja löytyi se pariskunta ja piknik-pöytä alue.... Yritettiin siinä sitten säätää, että josko uudelleen päästäs jäljelle, tultiin aina takaisin tuolle pöydän läheisyyteen. Ja eikö sieltä metsästä tule seuraavaksi nelihenkinen lapsiperhe. No, edelleen käveltiin siellä metsässä, yritin Tuplaa saada hakemaan vähän eri vaihtoehtoja mistä jälki voisi löytyä uudelleen. Lopulta se vaan jyysti heinää ja hengaili muina miehinä :-((. Paska juttu.

Meidän ryhmästä kaikkiaan kolme sai nollat, ainoat nollat jälkikoirista :-(.

Huomiselle pitäisi vähän saada tsemppiä jostain. Ja toivoa, että Tupla saisi edes hieman onnistuneemman jäljen Tanskasta... ekalla päivällä sähkötälli, nyt tuollaiset harhat, mistä ei selviytynyt. Voin kertoa ettei ihan voittajafiilis.
Ei kommentteja: