sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Paimiossa

Lauantai vietettiin Paimiossa jälkikouluttamassa. Oli mukavaa ja osaavaa porukkaa! Sääkin suosio ja maastot olivat hmm.. aika vaihtelevat (ollaaksen paljon käytettyjä kisamaastoja) eikä missään nimessä kovin helpot.

Tuplakin pääsi iltapäivän tunteina metsään. Pyysin tällä kertaa vaikean, mutta lyhyen (600 m) ja kolme keppiä. Jana syvä, oikeaan. Janalla tapahtui jotain ihan mystistä. Pyöri ja hyöri eikä oikein ottanut suuntaa krepille :-(. En tajua. Tai itseasiassa, illalla tajusin - luulin tajuavani. Siinä janan vieressä oli osa meidän autoista ja jana meni sellaisen metsätien pohjaa eteenpäin. Uskoakseni siinä taisi siis olla koirien ja ehkä ihmisten liikehdintää, sellainen selittäisi ihan oudon janatyöskentelyn. No, ei tietysti saisi, mutta... Toivon ettei nyt uudestaan tule noin huonoa janaa :-o. Muutenkin noi oikealle lähdöt on vaikeita.

Niin tai näin, päästiin me janalta lopulta liikkeelle ja itse jäljestys oli kyllä oikein mallikasta. Jälki kulki meille vähän oudommassa pohjassa eli paljon sammaleista kalliota. Oikein hyvä! Jottei menisi liian kivasti niin eikö sitten taas per**le viimeinen keppi jäänyt. Siinä kävi työtapaturma, keppi oli kuusikon etureunassa ja Tupla jostain syystä väisti sen kuusikon ja kiersi. Tälläistähän se on ennekin tehnyt esim. kaatuneen ison puun kanssa :-//. No, näin ne kepit sitten jää. Ei saisi.

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kiitos vielä eilisestä päivästä ja ennen kaiukkea hedelmällisistä keskustelusta joita syntyi "tauoilla" ja jälkeilyjen lopussa :)

Pohdittiin hiekkatiellä matkalla kotiin Tuplan jantyöskentelyä ja päädyttiin Railin kanssa aivan samaan lopputulokseen mikä aiheutti Tuplan
"jumittumisen" janalla.

Treeni iloa ja terveyttä päiviinne! :)Tiina kirjoitti...

Ei liikuskeltu tai ulkoilutettu koiriamme siellä janan luona, vaan ihan autojen vieressä siinä kääntöpaikalla, joten tuskin selittää sekään janaa...

Kiitos eilisestä ja isot tsempit SM-kisoihin! :)