tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kyötikkälässä

Hyvät "isot" kahden kentän pk-treenit tänään Kyötikkälässä. Aloitettiin paikkamakuulla. Piilopusikosta näki hyvin koko ajan. Kyllä siinä täytyi taas lonkkaa vaihtaa kertaan jos toiseenkin, että näki hyvin molemmat kentän tapahtumat :-o.

Seuruu edessä toki, mutta muuten nyt paremmalla asenteella! Palkkasin pitkällä suoralla. Henkilöryhmässä aina vaan meinaa jäädä käännöksessä jumittaan eteen. Ainiin, takaisin tullessa juoksussa pikkuisen hampaat taas välähti, mutta ei napannut. Uusinta juoksussa rauhallinen.

Jäävät varmaan aika ok. Palkkasin.

Tasamaanoudossa odotin pitkään, ja kun olin antamassa käskyä, varasti. Ei toki päässyt sillä. Uusinnalla rauhallinen. Nouto tuntui ihan ok.lta, pito rauhallinen. Ei sivulle siirtymistä.

Hyppy ja a ihan ok, ei sivulle siirtymistä. (Muista treenata näitä nyt vielä erikseen!!!)

Tähän settiin ei eteenmenoa. Tulin kentälle vielä uudelleen ottamaan seuruun pitkän pätkän + stopista luoksetulon. Ok. Ja sitten eteenmeno pallolle. Seuraaminen _yllättävän_ hyvää ollakseen eteenmenon seuruu! Sinnehän se singahti, ei löytänyt heti palloa, jotain nurmikon tupsukkaa se raukka luuli ensin palloksi ennenkuin löysi omansa :-). Ei haittaa, kun askerteli niin kentän takarajalla!


Ei kommentteja: