keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Jälkihommia

Aamusta Tarjan kanssa Santamäen metsikköön. Tuplalle vajaa kilsa, neljä keppiä ja paljon teräviä. Jana oli aika lyhyt, ehkä 20 m. ja oikealle, arpoi ja arpoi vasemman ja oikean väliltä. En ole varma olisiko ilman mun "tarkasti" vahvistetta valinnut oikein. Halusin kuitenkin antaa sille vahvisteen että tekisi visusti töitä. Viime aikoina oikealle lähdötkin on onnistunut hyvin, nyt tosiaan oli vähän epävarma. Mutta itse jälki - Jesss!! Nyt tuntui ekan kerran tänä vuonna, että super-Tupla is back! Ei yhtään epäröintiä, ei pienintäkään. Ja kepit kaikki erinomaisen vahvasti. No hyvä, kohtahan sitä huippukuntoa tarvitaankin.. Sport Tracker oli hauskaa katsottavaa, jäljentekijän kaavio ja jäljenajo kaavio - ihan samanlaiset :-). Pienestä on ilo otettava irti.

Ennen jälkeä otettiin pieni seuruu-pätkä Hopin paikalla maatessa. Tupla nappasi alkumetreillä reiteen, annoin siitä kyllä palautteen. Sen jälkeen teki tosi kivaa ja rentoa seuruuta. Muuta ei tehtykään.

Esineruudusta jäi pieni juttu hampaankoloon. Ekalla lähetyksellä lähti ihan vinksalleen pitkin ruutua, en tajua miksi en karjassut takaisin?? Joku black out tuli.Esineet kyllä nousi hyvin, mutta ei tarvitsisi yhtään treeneissä antaa löysää tuon kaisteleajatuksen ulkopuolelle.. Ensi treeneissä taas apuohjaaja apuun.

Eilan majalla tokotreeneissä. Ei niistä erityistä, kun ei mitään erityistä tapahtunut :-). Päästiin ottamaan myös paikalla olo pk-kentän reunaan, sopivasti nähtiin siinä yksi eteenmenokin. Kaula kyllä venyi ehkä viisitoista senttiä ;-). Mutta onneksi ei muuta liikehdintää, tota pitää silti uudelleen treenata.Ei kommentteja: