sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Huittisissa

Viime viikko meni vähän reisille treenien suhteen. Ollut kaikkea, ei vaan ehtinyt. Pihatreenejä sentäs olen virittänyt ohjelmistoon, parempi nekin kuin ei mitään. Paljon pitäisi ehtiä treenata ennen tokon sm-kisoja, mutta.. ans katsoa. Esineruutuilua ollaan harrastettu pitkästä aikaa iltalenkin yhteydessä! Sehän on ollut ihan hyvä tapa treenata sitä, melkein jo unohtanut moisen!

Perjantaina piti mennä jälkitreeneihin, vaan kuinkas kävikään! Kotiin töistä tultuani Tuplan naama oli hurjasti turvoksissa, silmiä hädin tuskin näkyi. Kuono oli ihan muodoton ja kaulaa myöden ihme patteja. Kyllä syylliset täytyi olla ampiaiset. Vieläkään en tiedä mistä niitä tuollaisen kasan oli löytänyt. No, lauantainakin vielä oli aika turpeaa Tuplaa, mutta selvittiin onneksi säikähdyksellä.

Sunnuntaina kävin kyläkisassa Huittisissa. Jotenkin jäi kisan fiiliksestä vähän huono maku... Ei pitäisi, mutta silti.. "Ai, sulla on Tending - koira, no ei tässä sitten muilla on mitään saumaa".. "ja kai sun on hyvä, kun sulla on Tending-koira".. Ja sitä samaa paskaa. Kyllä te tiedätte. Olin taas vaan unohtanut ton typerän osuuden.
Muutenkin nämä kaksi kyläkisaa oli nyt ihan riittämiin hetkeksi - aikamoista touhua.. Mutta tietysti kisalla hain kisatuntumaa ja vähän otetta kisamaiseen ennen sm-kisoja ja siihen tarkoitukseen nämä kyllä olivat oikein hyvät - pisteistä viis. Kisasuoritukseen olin lähes tyytyväinen, mutta idari jäi kaivelemaan. Keli oli oudokseltaan aika painostavan kuuma, mielestäni se pikkuisen näkyi Tuplassa.Mutta on se perusvarma koira, se on selvä. Nyt pitäisi löytyä rutistusta hakea niitä "epämiellyttävyysalueen" treenejäkin ennen Pieksämäkeä...

Paikka istuminen 10. Ilmeisesti hyvin varma ja rauhallinen.

Paikka makuu 10. Meni maahan tosi löysästi ?? Nousi ylös tosi napakasti - hyvä! Meni heti lonkalleen ja tassut olivat ainakin samassa asennossa kuin lähtiessä. Piiloon mennessä EI haistellut - loistavaa.

Yksilöliikkeet kahdessa erässä:

Seuruu 10. Jep.. No, se oli rauhallisempi kuin Ikaalisissa (keli vaikutti?) ja varsin rento. Nyt ei työstänyt pahasti yli. Ei edelleenkään hauku, ääntele eikä napsi! Jess. Mutta painoi taas aika kivasti.

Luoksetulo 8,5. Oliko hiekka-alusta vai keli, mutta oli Tuplalle kyllä löysät stopit. Melkein paskat. Loppuosa oli nyt kiva.

Idari 7. Seiso-istu-maahan. Teki kaksi seisoa. Tämä harmittaa vietävästi. Mielestäni Tupla ei keskittynyt riittävästi ja se oli syynä!

Ruutu 10. Nyt meni hyvin perälle ruutuun! Ja maahan yhdellä käskyllä :-). Loppuosassa taas oli ihan pakko vähän tönäistä. Tätä pitäisi ...

Tästä poikki.
Ohjattu vasen 10. Kaiken kaikkiaan tykkäsin! Jopa suora luovutus ja perusasentoonkin tuli hyvin.

Metalli 10. Siisti! Perusasento ei enää ollut ihan loppuun asti, pitää muistaa taas ottaa kuurina.

Tunnari 10. Tää oli tosi hieno, perusasennossa sama juttu, ihan pikkuisen täydellisemmin saisi tulla.

Kaket 9. Seiso-maa ei ollut hyvä, hypähti eteenpäin. Seiso-istussa yritti kyllä tehdä taakse, hyvä!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Yritetään tiivistää tahtia :)
Onnea hyvästä kokonaisuudesta - idarin harmituksesta huolimatta.
Miten mäkin kuulin vkonloppuna samansuuntaisia kommentteja???

Hiippari kirjoitti...

Onnittelut komeista pisteitä joka tapauksessa!