maanantai 28. tammikuuta 2013

Näytöksessä

Oltiin sunnuntaina mukana NPKHn järkkäämässä näytöksessä Terran pihassa. Oli mukava setti vaikkei yleisöä pahemmin ollutkaan paikalla. Kaksi settiä vedettiin, hyvä treeni!

Mikä kivointa, seuruu tuntui melko rennolta ja skarpilta ilman häröilyjä! Tilanne nyt ei ollut erityisen "jännittävä" eikä muutenkaan, mutta kisamaista, kun kaikki näytöksen koirat mentiin kehään yhtäaikaa ja tehtiin vähän yhteisliikkeitäkin. Kuvan asento näyttää kyllä minusta ihan mukavalta, kiitos Sutisen Tiialle oikea-aikaisesta kuvasta ;-).Tehtiin jääviä ihan sitten yhden päivän edestä :-). Ensin ryhmäliikkeinä jäävät molemmissa näytöksessä. Sitten toisessa näytöksessä vielä Tuplan esiintymiseen mahtui mukaan pk-jäävät sekä toiseen idarin jäävät yhteissettinä Tipan kanssa. Joten on tullut tehtyä kaikissa eri variaatioissa jäävät :-). Mutta hyvin se ne teki!

Näytettiin myös ruutu kahteen kertaan - hieno ;-). Tasamaanoutoa pk.maisesti, muuten hieno mutta tokalla kertaa varasti viereen siirtymisen. Tehtiin myös tunnari ennen virallista näytöstä - hyvin. Kaket takapalkalla ennen näytöstä - tosi hienosti ja näytöksessä ilman takapalkkaa, jolloin sei-is räpiköiden. Toi nyt ei tietty ollut kovin hyvä juttu....

Ei kommentteja: