sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Lahdessa

Lauantaina ajeltiin Hannan kanssa Korkeavireelle Lahteen, ohjelmassa oli O-pentujen ja yhteistreenit. Mukavasti olikin väkeä paikalla ja saatiin seuraksemme O-pentujen lisäksi mm. kasvattajamme :-). Mukava päivä, kiitos kaikille!!

Tupla aloitti kakeilla takapalkalla. Ihan just nappiin ei seiso-istu mennyt, toinen takajalka liikkui jonkun verran eteen. Paremminkin sen osaa tehdä. Yritin vielä saada parempia toistoja tohon, mutta sama virhe vaan toistui. No, treenataan vielä vaan lisää. Muut vaihdot oli aika kivat.

Sitten luoksetulo, tosi onneton. Löysä vauhti ja stopitkin. Olkoonkin, että hallin kumimattopohja oli varmasti outo ja välimatka lyhyt. Mutta täytyy treenata tätä nyt ylipäätään :-). Kisapalkka.

Hyppynouto, kisapalkka. Vajaa perusasento.

Tunnari, vähän levoton taas jätössä, tiputti luovutuksessa kapulan!! Luovutuksen uusin. Tästä sitten palkka. Luovutuksiakin pitäisi muistaa treenata!

Toisessa erässä ohjattu vasen, merkillä pallo. Teki ihan hyvän merkin, uusinnalla myös. Taas suunnassa annoin voimakkaan käsi/vartaloavun - hitto, miksi toikin aina tulee, kun ei Tupla tuollaista tarvi. Palkka vauhdista.

Ruutu, merkillä pallo vähän oikealla puolen takana. Hyvin hoksasi pallon idean ja kiersi kunnolla merkin taakse!! Uusinnalla merkille meno ihmeellinen, kyttäs vähän niinkuin sitä pallon vanhaa paikkaa. No, ihan outo virhe, en murehdi. Ruutuun ihan hyvin taakse (ei yli) ja sinne tuttuun reunaan :-). Loppuosa tuntui siistiltä. Palkka pa.sta.

Idari, asennot oikein ja ihan hyvät. Mutta kyllä se seuruu taas oli vähän sitä ja tätä. Tein kuitenkin koko liikkeen ja vasta lopuksi palkka.

Seuruu lähti taas alussa ihan hirveällä ylityöstöllä ja läähätyksellä joka suuntaan. Tehtiin tooosi pitkään, että rauhoittui. Mutta rauhoittui. Se on nyt tämän hetken pääasia.

Paikallaolot tehtiin myös, ne ok. Pysy suorassa ilman lonkka-asentoakin.

Viskille isot onnittelut, yhdeksänvuotta on täynnä! Uskomatonta. Ja paljon yhteisiä vuosia lisää!

Ei kommentteja: