keskiviikko 3. lokakuuta 2012

TOKOTUSTA

Olipa ihanaa, vaikkakin vain pihatokot! Tupla oli ehkä ihan pikkuisen innoissaan - niin mäkin. Ehkä tämä tästä. Vielä tosin loppurutistus remontin kanssa, mutta sitten elämä kait voittaa??

Ensin idaria, seuruuta tovi, että tasaantui. Asennot sei-maa-is aika kivasti.

Merkkiä pelkiltään, tätä ei kauan hinkattu, tekee hyvin.

Ohjattu + merkkiä. Taas jäi kovin kauaksi taakse merkistä, tästä on siis tulossa ohjatun merkillä pienoinen tapa. Suunnat ja tuonnit hyvin. Lisäksi erillisenä parit vinot tuonnit molemmin suunnin, tosi kivasti suoristi. Sivulle siirtyminen myös hyvin. Pitoharjoitus ok.

Tunnari, hyvä. Loppuun asti, sivullekin malttoi tulla ihan perille.

Seuruuta. Voih ja huoh. Pureminen ja napsiminen on selkeästi poistumassa, mutta onhan se tooosi levotonta kaikin puolin.

Kaukot. Is-sei-maa vaihtosarja aivan täydellisesti. Sei-is-maa sitten taas perinteisesti tökki, liikkuu edelleen eteenpäin, vaikka on sovittu, että takajalat on paikoillaan.

Lopuksi luoksetulo. Ensin suora eteen istumaan, mutta tuli niin lujaa ja alla märkä nurmikko, että oli ihan pakko väistyä. Ei todennäköisesti edes yrittänyt pysähtyä. Uusinnalla jo muisti, että sellainen eteenistuminenkin on olemassa. Lisäksi yksi stoppi, ei mikään huippu mutta kelvollinen.


Ei kommentteja: