sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kana-areenalla

Tänään juhlittiin "virallisesti" SM-kultaa Kana-Areenalla. Mukava treenipäivä olikin, juhlaväkeä paikalla meidän lisäksi 11 muuta ohjastajaa ja koiria liuta. Pieniä ja isoja. Tässä Tuplan treenit (videotakin tulee, kunhan lataantuu).

Hyppynouto. Ihan siisti. Perusasento jäi kyllä inasen edelleen vajaaksi.

Tunnari. vauhdikas ja suoraan omalle - reilu tuonti, vauhti palkka.

Ruutu. Merkki ok, paikka ok, lopussa taas pieni kaarros sivulle tullessa ja nahkea perusasento. Häivähdys haistelua ruudun makuussa.

Luoksetulo. Tästä voisi sanoa, että treeniä ja treeniä. Ensinnäkin näytti ennakoivan stopin heittoa - jos tekee heitolla, stoppi eri kohtaan kuin merkille. Lisäksi muutenkin vauhti oli vähän nösvä. Tämä työnalle..

Paikkamakuu ja istuminen oli ihan ok.

Toinen setti aloitettiin idarilla - ilman asentoja. Hannalta hyvä vinkki; käsky-sanan jälkeen mä voisin tehdä rytmin muutoksen, että koiran on PAKKO skarpata eikä vaan touhottaa "asento asento, mikä asento". Tänään idarin seuruu EI ollut pahinta Tuplaa, mutta toi rytmijuttu joka tapauksessa otetaan kokeiluun.

Kakeja. Ei mitään uutta tältä rintamalta.

Seuruuta. Nyt perusasennoissa tahmeutta. Hanna pisti miettimään käännöksiä, voisinko itse tehdä rauhallisemmin ja erityisesti varoa olkapäiden käyttöä, joita Tupla kyllä lukee kuin avointa kirjaa ja tekee hetkessä ylityöskentelyn. Kulmia, käännöksiä yms. täytyy nyt oikeasti vähän pysähtyä miettimään, miten teen ne itse.

Oli tosi kiva päivä - kiitos kaikille!!Ei kommentteja: