sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Aivan parasta!!!

siis JÄLKIMETSÄ!! Aivan parasta! Onpa tätä kaivattukin, en oikein ole tajunnutkaan, että jälkimetsäänhän tässä on ollut kaipuu :-). Vettä satoi kuin sieltä hanurista, metsäksi valittiin meille aina NIIIN vaikea Porintien varsi, mutta silti oli huippu kivaa. Kiitos Hanna taas - myös niistä kahveista!

Ensin esineruutu, aika kivasti vaikka oli vähän vaikeuksia hahmottaa alue kunnolla. Nyt olisi tärkeätä, että tietäisi alueen eri sektorit tarkalleen. Näin voisi pitäytyä paremmin niissä vaatimuksissa miten koira alueella liikkuu.. No, oikeastaan, ihan ok treeni, vaikka jatkossa taidamme tehdä kreppauksiin vielä vähän petrausta.

Jäljellä sitten oli sienestäjäpariskunta heti janan tuntumassa, mutta aika hyvin tiedettiin heidän liikkeet, joten ei muutakuin sinne sekaan vaan hyville harhoille! Janan Tupla teki superisti, jyrkästä kulmasta oikea suunta. Sitten melko nopeasti taisteli tosi hienosti sienestäjien ekat harhat ja sienenkeruukohdat. Tästä täyskymppi ja kuin pisteeksi i:n päälle, eka keppi heti harhojen jälkeen. Hyvin! Toinenkin pieni harhahässäkkä oli jossain kakkoskepin tuntumassa, mutta tästä ei kauheammin aiheutunut vaikeuksia, sen verran, että nähtiin jotain erityistä maastossa olevan. Ja taas keppi palkaksi :-D. Kolmoskeppi jäi, kun oli heti kakkosen jälkeen parikyt metriä ja Tupla lähti taas vähän liian haipakkaa kepiltä - tämä PITÄÄ muistaa, että noin ei saa päästää koiraa lähtemään!!! Kolmas harhahässäkkä tuli ennen kutoskeppiä, kun lähetstyttiin takas janan suuntaa. Jotain kummallista tapahtui yhdessä kulmassa ja Tupla lähti tosi kovalla rytäkällä ajamaan jälkeä = riistaa???? Kielsin, ja Tupla palasi takaisin pyörimään ja lähti sienestäjien jälkiä pitki kohti janaa. Pyöri ja pyöri, ehkä tuhat kertaa, kun ei löytänyt takaisin omaa jälkeä. Palasi aina takaisin samaan kohtaan pyörimään. Lopulta pistin pelin seis ja lähdettiin kävelemään liina irti kohti oletettua kutoskeppiä. Ja tässäkin ehkä viisi kertaa tupla karkasi takaisin pyörimään samaan kohtaan HUOH. Oltaisiin vieläkin siellä pyörimässä, jos en olisi suurin piirtein raahannut koiraa sieltä pois. Lopulta se pöllähti takaisin omalle jäljelle ja nosti kutoskepin.

Hyvä treeni - parempi mieli :-). 

Ei kommentteja: