maanantai 6. elokuuta 2012

tokot nurkkaan, peekoot esiin

Tai no, peekootahan tässä on muodossa jos toisessa tehtykin viime aikoina paljonkin. Tänään Kyötikkälässä kisamaiset pk-treenit, johon saatiin KAKSI kenttää rullaamaan yhtäaikaa. Iso kiitos Kaarina ja muut!!!

Tupla pääsi heti ekaan pariin ja paikkamakuuseen Johannan ja Kalevin parina. Alkuun palkkausta ilmosta + paikkamakuuseen menosta. Makoilipa rauhassa ja silti keskittyneesti minuun päin - huippua!!

Yksilöliikkeissä palkkailin kyllä runsaasti. Seuruu lähti tosi hienosti liikkeelle, täyskäännöksen jälkeen palkka. Tämän jälkeen tuli yhden huomautuksen paikka, kun oli vähän levoton seuruuseen lähdössä, henkilöryhmä hyvä - palkkaaa.

Jäävistä istuminen tuntui napakalta, namia. Maahan syöksyllä, namia. Luoksetulo suoraan ja lujaa eteen - huippua! Palkka siitä, ei sivulle siirtymistä. Seisominen pallo kädessä, tietty hyvä :-). Luoksetulo vauhtipalkkana.

Tasamaa, luovutuksesta palkka. Irrotti hyvin. Töksähti kyllä päin, mutta tämän projektin aika ei ole nyt, siirretään pk-kauden ulkopuolelle.

Hypyt ja a ihan hyvin myöskin, jaa.. menohypyssä taisi kangasesteestä kuulua kyllä rapsahdus. Täytynee perjantaina ottaa esteet harjoituksessa.

Eteenemenon tein erikseen treenien jälkeen. Pallolle. Lujaa :-). Seuruuta jouduttiin vähän hinkkaamaan..

Hyvä vire, hyvä asenne. Tykkäsin. Pliis pliis pliis, tätä sitten lauantaina.

2 kommenttia:

Me kirjoitti...

Tsemppiä ja onnea viikonlopulle!!!
Oili

Anonyymi kirjoitti...

Perjantaina nähdään ja lauantaina yritetään tulla niin ajoissa paikalle, että nähdään Tuplankin suoritus!

t.Tarja&Nomi