keskiviikko 1. elokuuta 2012

Jäljellä

Teemana helpot jäljet tänään Hannan kanssa... No, kaistale esineruutua, kolme esinettä ja Tupla teki ehkä elämänsä parhaan esinesuorituksen :-). Hyvä mieli..

Jäljellä jana vasempaan, pieni ihme ympyrä piti tehdä jäljentarkastuksessa, mutta oikea suunta. Kolme keppiä ja kilometri matkaa. Ja kaksi sienestäjää suunnittelematta alkuun ja loppuun ;-). Että teemana helpot meni sitten siihen. Mutta itse asiassa tosi hyvä treeni, Tupla selvitti molemmat selkeästi vaikeat harhakohdat aika hyvin, vaikka pyörimistä ja puntarointia suuntaan ja toiseenkin oli, mutta selvitti itsenäisesti ja sai molemmista hirveällä tuurilla kepit palkaksi. Ei olisi parempaa treeniä voinut olla!!

Tokoa on otettu kotipihassa ja kerran Menkalan kentällä. Että tosi hyvällä mielin ja täpöillä treenattu kohti sunnuntain pm-kisoja :-D.

Pk-Sm-kisojenkin aikataulut tuli. Meille osui arpa ekaan suoritusvuoroon! Tai siis paikkamakuuseen mennään klo 7:05! Ensin olin, että voi paska, mutta nyt asia on jo kääntynyt pelkästään positiiviseksi - optimisti mikä optimisti.

Ei kommentteja: