lauantai 14. heinäkuuta 2012

Peekoot

Kaarina oli järkännyt LeVekin kentälle kisamaiset pk-tottikset - kiitos paljon!

Tupla teki Hiskin parina, ensin yksilöliikkeet. Seuraaminen kainalolla ja palkka henkilöryhmästä. Kerrankin oli reagoimatta henkilöihin... yleensähän sen on ainakin ajatuksissaan ihan pakko haistaa yhtä henkilöä - ärsyttävä tapa. Eikä olisi edes iso homma treenata pois...

Jäävistä istumisesta namipalkka, makuusta myös. Otin makuusta luoksetulon loppuunasti, hyvä, teki myös reilun sivulle siirtymisen. Seiso takapalkalla ja tuntui taas ihan v***n löysältä, paitsi valmistelemassa taas keuli, sitä uusittiin. Toi on kyllä tosi ongelma liike.

Tasamaa oli hyvä, ennen noutoon lähtöä kylläkin vaadin paremman perusasennon. Sivulle siirtymisen jälkeen palkka. Hyppynouto ok, luovutuksessa oli ihan pikkuisen sellainen hampaan kolahdus kapulaan, että meinasiko jäädä kiinni? Pallo palkka kuitenkin luovutuksesta. A-esteellä kapula jäi jotenkin kummasti ihan esteen taakse ja Tupla päätti, että on helpompaa kiertää kuin kiivetä :-o. Totakin voisi muuten ottaa ihan erikseen, että vaikka kapula jää ihan esteeseen kiinni, pitää silti kiivetä. Toimintakykyä kyllä koiralla riittää sellaisen suorittamiseen..

Paikalla olossa vaihtoi useaan kertaan nyt lonkkaa, en tiedä miksi. En puuttunut "normi" lonkan vaihtoihin, mutta siihen kylläkin, kun Hiskin mennessä noutokapuloita kohden, herra heittäytyi tooosi kyljelleen kentälle päin!! Noudoissa olikin sitten skarppina muhun päin ja päätin a-esteen kapulan heiton kohdalla tulla piilosta pois, kävellä hetken kohden Tuplaa ja vapauttaa sen lelulle. Lonkan vaihtoja lukuunottamatta ihan lupaava paikalla olo.

Otin vielä lopuksi eteenmenon pallolle. Oli ihan siinä ja siinä, että en päästänytkään sitä eteen, kun seuraamista jouduttiin hinkkaan useaan kertaan... Teki sitten yhden kelvollisen, joskaan ei hyvän, joten päästin sen sitten sinne mihin niiiiin paljon halusi. Olikohan se viimeinen eteenmeno ennen sm-kisoja...

Ei kommentteja: