sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kilvakkalassa

Jossain Ikaalisten nurkilla tänään treenattiin Annen, Riitan, Tainan ja Hannan kanssa. Kiitos kaikille - kiva, kun saatiin kaksi kehää - hyvät treenit!

Aloitettiin paikalla oloilla. Kaatosateessa. Tupla oli vähän istumisen jätössä ravistellut, eipä ole ennen tehnyt, joten laitetaan poikkeusvirhe-listalle... Makuussa ei ollut vaihtanut lonkalle - sekin poikkeusvirhelistalle ;-). Tainan häiriköinnistä huolimatta ihan hyvä suoritus.

Idari, maa-sei-is. Oikein asennot, namia niistä.

Hyppynouto, ensin käskyllä heiton jälkeen nosti rontti pyllyn ja vähän loikkasi! Uusinnalla ok, ihan siisti tuonti. Viereen hyvin. Kisapalkka.

Tunnarissa alkuun ihan aavistus levottomuutta, Viljo teki ihan vieressä toisessa kehässä ruutua. Itse tunnari aika siisti. Luovutuksessa taas pieni hätiköinti.

Kaukojumppaa.

Toisessa kehässä ohjattu, vasen. Hieno nosto! Hyvä luovutus + viereen.

Ruutu, meni toisen kehän merkille, joka oli oman takana!? Erikoinen valinta... Uusinnalla löytyi se omakin. Ruudussa jäi turhan paljon siihen oikeaan reunaan, oli ulkona ruudusta puolet, olisin joutunut siis siirtämään kisatilanteessa paikkaa. Otettiin uusinta sisään meno ja nyt ihan peruspaikka. En ottanut loppuosaa.

Luoksetulo kokonaisena. Tämä oli tosi hyvä!

Lopuksi seuruuta. No jaa.. Hyvät uutiset; ei purrut eikä haukkunut...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi vika kommentti on ehdottomasti paras:-)

Tsemppiä kalakukkojen maahan!

t.Tarja ja veli-Nomi

PiaP kirjoitti...

Kiitos! Asenne lähtöön on vähän erikoinen, nimittäin tää rouva lähtee LOMALLE! Ekaa kertaa ilman Veikkaa yöreissussa. Ja saa IHAN rauhassa istua iltaa ja vaikka juoda lasin punkkua. Ja katsella sunnuntaina aivan rauhassa huippujen suorituksia! Melko luksusta!