sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Vuosi lopuillaan

Ei ole enää montaa päivää tätä vuotta jäljellä. Ja kohta paukkuu raketit... Muutamat hallitreenit vielä mahtuvat tulevalle viikolle ja sitten treenipäiväkirja kääntyykin kohtaan 2012!

Vuosi oli meidän perheelle tietysti Veikan syntymän myötä suuren ilon ja onnen vuosi!

Koirarintamallakin Tuplan kanssa saavutettiin ehkä kuitenkin enemmän kuin realistisesti olin uskaltanut toivoakkaan. Tokossa aloitettiin EVL.ssä kisaaminen ja saavutettiin TK4 melko helposti. Joskin työtä on vielä älyttömästi tehtävänä, eikä se taida loppua koskaan! Pk-puolella kisaurakin korkattiin ja mikä hienointa, yksi voittajaluokan ykköstuloskin kirjasta löytyy - helpottaa kovasti ensi vuoden sm-kisa haaveita! Kaiken kukkuraksi Tuplan pevisa-terveystulokset näyttivät priimaa!

Kuluvan vuoden osalta erityiskiitos lähtee tietysti Hannalle lukemattomista tallatuista jäljistä, piilotetuista esineistä, tokotreeneistä, Veikka-hoidosta, ihan kaikesta!! Toivottavasti näissä merkeissä jatketaan eteenpäin - tavoitteet on jo asetettu! Kiitos myös kaikille muille meitä kuluneen vuoden aikana auttaneille - teitä on paljon!

Ei kommentteja: