keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Jälki Vaivian sammaleessa

Tänään päästiin ihan luksustreeneihin, Tuplalle oli tehty jälki valmiiksi ja mun ei "tarvinut" tehdä kenellekkään jälkeä! Lisäksi jäljen ajon aikana Veikallakin oli hoitotädit lykkimässä vaunuja. Kiitos Taina ja Kaarina!

Tuplalla tänään jäljellä teemana harhat. Jälki oli vain 500 m pitkä, kaksi keppiä (+ Kaarinan nahkahanska...), jana lyhyt ja vasempaan. Vanhentui sen pari tuntia. Viski oli mukana autossa ja haukkui hermoja raastavasti, kun Tupla oli lähdössä jäljelle (ja pitkän aikaa sen jälkeenkin). Liekö tästä syystä vai mistä, mutta Tupla ajoi jäljen jotenkin vääränlaisessa mielentilassa, vaikka ihan hyvin sen suorittikin. Mutta sellainen turhan kiirehtivä ja hermostunut, siihen nähden miten mä haluaisin sen jäljen ajavan ja miten se normaalisti ajaa. Tuo typerä autossa huutaminen on yksi suurin syy miksi Viski ei pääse yleensä enää treeneihin mukaan. Mun hermot ei kestä.

Jälki sinällään sujui siis ihan hyvin, hauskasti Tupla nosti myös tuon nahkahanskan ja toi sen mulle kuin kepin konsanaan :-). Taina oli tehnyt harhat ja ne oli n.30 minsaa vanhat. Harhat oli merkattu n. 15m matkalle ja siihen Taina teki kunnon siksakit. Ja tätä Tupla sitten tarkisteli ja tarkisteli ja tarkisteli ja tarkisteli, kunnes lopulta päätyi oikealle "omalle" jäljelle. Toivoisin, että se voisi olla vieläkin tarkempi noiden harhojen kanssa, ettei tarvisi noin paljon tarkistella ja mennä halpaan. Kisatilanteessa oltaisiin luultavasti hukattu oikea jälki, koska Tupla ainakin yhden kerran lähti ihan pokkana ajaan harhaa tielle asti. Harha oli tehty just oikein, eli kunnon siksakit ja harhan jälkeen n. reilu 50 metriä jälkeä, jotta pääsee hyvin jäljen imuun ja sitten loppukeppi palkaksi! Hyvä suoritus jäljentekijältä, harhantekijältä - kiitoskiitos :-).

Tupla sai ottaa myös esineruudun! Ruutu oli tosi mielenkiintoisessa paikassa, osittain sammalaukeaa ja osittain hiekkakuopan reunaa ja hiekkatietä! Tuplan ruutu oli ehkä inasen taas urkuauki juoksemista, mutta nyt kyllä nenä oli auki ja kolme esinettä neljästä nousi nopsasti. Etuesinettä ei sitten nostettu vaan lopetin tuohon kolmeen.

2 kommenttia:

Hiippari kirjoitti...

Sori se hanska, vaikka olihan se ehkä Tuplalle vaihtelua ;)

PiaP kirjoitti...

Ei mitään, sehän oli ihan hauska yllätys eikä koira ainakaan ollut siitä pahoillaan -päinvastoin!