sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Pienet treenit

Ihan ekaa kertaa lähdin treeneihin ilman Veikkaa :-). Hannan kanssa näytettiin vähän pk-juttuja eräälle mahdolliselle uudelle Tending-koiran omistajalle. Tupla pääsi haukkumaan melkein vuoden tauon jälkeen äijiä, hyvin muisti miten haukutaan ja hienosti haukku lähti raikaamaan! Esineruutuun en uskaltanut Tuplaa vielä päästää, jalkaa pitää edelleen säästellä ja pitää "levossa", että parantuu.

Jäljen teemana oli harhat (kuten koko loppusyksyn ajan). Alueena Pinsiön vanha koulu, jossa luontaisestikin harhajälkiä takuulla paljon! Itse jälki oli; jana oikealle, terävä kulma ja sitten vain suoraa pätkää, johon tehtiin näiden vierailijoiden toimesta siksaks-harhat n. 20 metrin pituudelta. Tämän jälkeen n. 50m ja keppi. Harhat oli ihan tuoreet, eli juuri hetki sitten ennen jäljelle lähtöä. Jana meni IHME kyllä aika nappiin (ei edes lenkillä ollut koira haitannut :-p) ja eka teräväkin kulma hienosti. Sitten oli vähän levotonta ajamista, mutta hyvin pysyi kuitenkin jäljellä, tähän olisi voinut kuitenkin keppi jäädä, koska joutui tosi kovasti tekemään töitä tuon terävän jälkeen, että pääsi taas jäljen oikeaan imuun. Harhajäljillä sitten siksakattiin aika huolella, juuri saman näköistä kuin viime sunnuntain kisassa! Meni sinne ja tänne, mutta ei oikein tiennyt mihin piti mennä. Lopulta pääsi kuin pääsikin oikeaan jälkeen takaisin kiinni ja sai tästä hienosti palkaksi kepin. Huipputreeni! Todella onnistunut treeni! Näitä lisää.

Viskilläkin oli tärkeä tehtävä, se oli mukana tekemässä Huiskun jälkeä :-)). Huisku sen kyllä huomasi, että HÄNEN jäljellä on ollut joku muu uros :-p. Näitäkin lisää! Jos joku väittää, että metsäjälki on tylsä laji niin on väärässä. Piste. :-).

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Pista JA HUUTOMERKKI :)
Hyvät reenit - super fiilis! Näitä lisää!

Hanna kirjoitti...

..siis pistE..