keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Vähän pk-hommia

Majan kentälle aamutuimaan yksikseni - tai oikeastaan olihan mulla pikkuisesta seuraa ja mukana myös Tupla sekä poikkeuksellisesti Viski (ja taas muistin miksi se ei käy treeneissä - hillitön autossa meuhkaaminen....perkk...).

Tottista ensin niin, että Tupla paikalla oloon ja Viskin kanssa vähän touhuja. Hyvin pysyi Tupla, vaikka Viski sai riekkua lelun kanssa ja teki myös kaikki noudot.

Sitten Tupla. Vähän seuraamista ja jäävät, kaikki noudot ja eteenmeno. Siinähän se lyhykäisyydessään. Ammuttiinkin niin seuraamisessa kuin paikalla oloissa. SEuraaminen taas näytti just eikä melki pk-seuraamiselta - ehkä joku tykkää.... mutta painoi ja edisti! KÄytännössä pyörin koko ajan vasempaan, että sain paikkaa taaemmaksi. Eteenmenossa meni pallolle, saas nähdä saanko sen lauantaina maihin asti vai singahtaako takametsikköön niinkuin Veeti muistaakseni aikoinaan ;-).

Tein myös janan, kerkesi vauvateknisistä syistä vanheta vain tunnin. Vasempaan lähtö ja aika nopeasti keppi. Ihan hyvin eteni suoraan janalla ja otti tarkistuksen jälkeen jopa oikean suunnan! Keppi myös nousi (tosin olin vähän käsin painanut kepin alta maata, että varmasti nousee keppi, kun oli noin lähellä janaa). Jäljellä meinas käydä vahinko vanhan rautalankakasan kanssa!! Onneksi vain minulta repesi housut ja tuli pieni pintanaarmu.. Huhhuh...

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kiva nähdä lauantaina :-) Ootko kuullut mitään, että monelta alkaa?Ysiltä varmaan, mutta en ole vielä saanut mitään infoa tuosta päivästä.

PiaP kirjoitti...

Kisakirje näkyi juuri tulleen. Kahdeksalta alkaa!