keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Yrttipanta hevon kuuseen

Eilen lensi yrttipanta hevon kuuseen ja tänään tehtiin Heidin kanssa jälkitreffit Kangasalle ihan uuteen jälkimetsäpaikkaan. Heidi teki Tuplalle aivan mahtavan jäljen, se vanhentui 1 h 15 minsaa, koska vauvan aikataulut alkoivat olla sen sorttiset, että päätin lähteä "varttia ennen" matkaan...

Janalta lähtö oikealle, vähän oikasi jäljelle, mutta ihan varman näköinen jäljen nosto. Keppejä 6, joista ensimmäinen vasta muutaman sadan (?) metrin jälkeen ja jo ehdin sanoa Heidille, että hemmetti tää koira ei nosta enää yhtään keppiä, että ihan just heitän sen takaisin autoon... no, onneksi Heidi lohdutti ja sanoi, että kun ei ole vielä ensimmäistäkään keppiä ollut jäljellä :-O. Samassa Tupla nosti ekan kepin ja pyysin siltä heti anteeksi epäluottamustani... onneksi se oli vain suullinen epäluottamus ... Tupla ajoi koko jäljen, joka oli varmastikin pitkälti yli kilsan mittainen, tosi hienosti ja nosti kaikki kepit. Maasto oli mukavan vaihtelevaa ja keppien sijoittelussa oli käytetty selkeästi ajattelua ja järkeä :-). Kulmissa Tupla voisi olla tarkempi, se tekee useasti pienen n. metrin läpihalkaisijaltaan tarkistuksen, jonka voisi ihan hyvin oppia olemaan tekemättäkin. Heidi myös huomasi, että jäkäläkalliolla sen vauhti hidastui huomattavasti, kun joutui tarkentamaan jäljen ajoa - viisas poika!!

Mutta olinpa puhki reissun jälkeen. Ensin tein Aronille (ihan liian lyhyen) jäljen, sitten lähdin mukaan, kun Aron ajoi sen ja vielä lopuksi tuo Tuplan jälki - ja kaikki tämä rintareppulaisen kanssa. Huuuhhh, ei ole kunto ihan paraas mahdollinen :-).

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Kiitos vielä treeniseurasta, näillä treeneillä oot äkkiä kuntosi puolesta ylikuntoinen :-)