sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Lisää historian havinaa

Nämä kuvat ovat niin muistorikkaita ja -rakkaita, että pakko lisätä näitä vielä tännekin talteen!
Jouni ja Teemu ilmeisesti Niihaman kentällä. Kukahan mahtaa olla tuo toopermannin alku melko pitkäksi jätetyn häntänsä kanssa? Voiskohan olla Oskun pentuja? Ajankohta on joka tapauksessa 93-94 talvi, koska Teemu on noin pieni.

Koivumäen hakukisan voittajat, vuosi luultavasti 1995. Kuvassa Oton ja minun lisäkseni aivan superihana tervu - Taavi (Taray's Troll) sekä tietysti ohjaaja Saija! Huomatkaa, että meillä molemmilla oli oikein hienot Taves-edustushaalarit :-).

Ja tämä kuva on vastavalmistuneesta viestin Käyttövaliosta Jämsästä. Tuttuun tapaan maastosta täydet tai ainakin lähes täydet ja tottis sitten vähän enemmän rimaa hipoen... Mutta kahden lajin valio silläkin tapaa leivottiin ja vielä helposti :-). Vuoden täytyy olla niinikään 1995, koska käyttövalion arvo on myönnetty 96 ja mä huomasin hakea sitä vasta seuraavana vuonna. 

Osku oli aivan hullu vetokoira - se todella nautti juoksemisesta ja vetämisestä, vaikkei muuten ollut mikään "työkoira" miltään osin. Useat sukset menivät sen kanssa katki poikki ... ja muutama muukin ei-niin-hauska muisto on ihan oikeista vetokisoista..hmm... ei muistella niitä :-D.

Meidän Oskusta (Queendogs Bruce) on tosi vähän kuvia sähköisenä! Tässähän pojasta on komia kuva, otettu joskus -90 luvun alkumetreillä. Huomatkaa minunkin ihastuttava treeniasu :-).






3 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Hei!

Käyn säännöllisesti kuulumisianne vakoilemassa. Ikävää tuollainen makoilupakko, nimim. Kokemusta kuukausien ajalta. Mutta kyllä se siitä helpottaa, varsinkin jos sinulla mahasta johtuu. ;)

Kuvat ovat mainioita ja tuo veryttelyasu-kombinaatio ihanan tuttu. :D Reipasta mieltä sinne!

Hanna kirjoitti...

Hihii, ihania nostalgisia kuvia :) Retroiluhan on muotia - pitäskö mein vähän ottaa tulevalle PK kaudelle mallia näistä muistoista :)

Anonyymi kirjoitti...

Hauska asu:)
Lentsu