sunnuntai 29. joulukuuta 2013

jälki ja toinenkin

Kolme kuukautta on sujunut mukisematta ilman treenejä. Vieläkin itseäni ihmetyttää, ettei ole edes suurta treenikaipuuta.. en tiedä mitä se oikeasti tarkoittaa, mutta ehkä se vuelä selviää.

Tässä uuden kotimme tympörillä on paljon peltoa. Pitäisi vielä intoutua kysymään lupaa niihin. No, pari peltoa on ollut kesannolla, niillä liikkumisessa keskellä talvea ei liene harmia kellekkään. Kaksi peltojälkeä on niihin nyt tehty, terkisi Tuplalle jatkossakin hyvää. Olen ottanut vähän lyhemmän otteen liinasta ja pikkuisen yrityän vaatia kulmiin tarkkuutta lisää, en tiedä onnistunko. Hankaluuksia näkyy erityisesti vasempaan tehdyissä terävissä, niissä ajaa helposti yli ja hakee jälkeä ensin oikealta. Kepeistäkin suhautti sujuvasti yli... Peuran jäljet ja sonnat ei haittaa, eikä vanhemmat harhat.

Esineitäkin tehtiin, meni pikkaisen kaahauksen ja kohelluksen puolelle..

Tokoteltu ei juuri olla. Jotain höntsyjä pihassa.. Tänään jo kaivoin tunnarit (osasi) esiin ja myls 2kgn noutoa harjoiteltiin.

torstai 5. joulukuuta 2013

Pallo vei voiton :-o

Tumppu tapasi Lumin parina päivänä, kovasti oli yritelmää varsinkin ekana päivänä ja oikeaan osoitteeseenkin osui (ja välillä Tumppu vetäisi omille etutassuilleen :-D), mutta kiinni asti pariskunta ei kertaakaan jäänyt. Seuraavanakin päivänä astuttiin ja tunaroitiin, oikeaankin osui, mutta kiinni ei jäämistä. Tällöin myös Tuplalta alkoi selkeästi kiinnostus neitiin loppua, tarjosi mulle vain sivulle tuloa ja haki lopulta pallon, jonka kanssa pelehtiminen oli paljon kivempaa kuin juoksuisen nartun kanssa :-D. No, mua asia kyllä hymyilytti, mutta luulen että jotkut muut olivat toista mieltä ;-). En usko, että astutus tuotti tulosta, mutta sen näkee aikanaan. Onneksi neitokainen löysi sitten pika pikaa vielä uuden erivärisen sulhon, täytyy sitten mahdolliset musta-valkoiset ja trikit testata varuiksi.

Ei ole kyllä mun hommaa toi juttu..